De lamptrend van najaar 2019; Goud en messing!

Goudkleurige verlichting gaat samen met veel verschillende woonstijlen. Dat is een van de redenen dat goud en messing lampen erg populair zijn dit jaar. Je kunt ze combineren met marmer, maar ook met zwart metaal. Goudkleurige lampen kunnen een modern design hebben, maar ook een prachtige aanvulling zijn op je klassieke woonstijl. Ze geven je woonkamer een chique, elegante uitstraling. Maar bovenal zorgen ze voor warmte in je interieur!

Geometrische vormen
Verlichting met een geometrisch design doet het goed in 2019. Vooral draadstaal lampen laten deze geometrische vormen mooi uitkomen! Dit type verlichting past zowel in een industriële woonstijl als in een interieur met Scandinavische design invloeden. Ook met retro meubels kun je vaak goed combineren.

Slimme verlichting
Tot slot zie je dat de huidige technologie ook zijn stempel drukt op de wereld van verlichting. We vinden het heerlijk als lampen netjes weggewerkt zijn in ons plafond, onder de traptreden of in de douchewand. Om ze vervolgens met een verbale opdracht aan de spraakgestuurde assistent op de smartphone vanuit onze luie stoel te bedienen. Slimme verlichting is anno 2019 een belangrijk onderwerp in interieurland!